Kinesisk astrologi | Dyretegn | Hanen

Kinesisk astrologi

Hanen
Kinesisk astrologi
Haner er sosiale skapninger. En drømmetype, alltid upåklagelig smart kledd, veldig velstelt og ekstravagant. Haner liker å være i sentrum for oppmerksomheten, bli beundret, lagt merke til og de kan sette på seg ganske melodramatiske handlinger hvis de føler seg neglisjert.

Til tross for deres ønske om å sosialisere med stort sett alle og enhver, er ikke Hanens overfladiske. De spiller med åpne kort og respekterer de som gjør det samme.

De er svært praktiske, svært logiske, sansende, sansende og begavede med utmerkede analytiske ferdigheter. Deres oppmerksomhet på detaljer gjør dem egnet for alt som krever nøye analyse. Uavhengig av oppgaven er hanen ærlig og en perfeksjonist.

Hanen liker å ha kontroll over omgivelsene sine, som inkluderer alle som er der. Haner holder et ulastelig ryddig hjem og forventer at deres partner, leilighetskamerater og familiemedlemmer har samme høye standard. Dette kan føre til friksjon med andre tegn som tar lett på disse forholdene.

Det er viktig at hanen har en partner som forstår den grunnleggende konservative naturen til hanen. Med den rette partneren er hanen lojal, stabil, kjærlig og støttende. Hvis hanen ikke kommer overens med partneren sin, vil den personen ofte føle seg som en statist i hanens private teaterforestillinger.

Hanen kan lære å verdsette hans hjerte og sjel like mye som hans gode utseende. På samme måte kan Hanen ofte ha nytte av å praktisere filosofien «lev og la leve» og slutte å blande seg så mye inn i hvordan andre mennesker lever livene sine.

Din beste partner er Oksen!Kinesiska stjärntecken Oksen
Kinesiska stjärntecken RottaKinesiska stjärntecken Hesten
Undgå Rotta og Hesten!

Navigation Översikt NavigationFinn Dyr NavigationPartner

Ditt kinesiske dyretegn | Hane

Dine kinesiske dyr
Du har fire!

Du har mer enn ett kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Det primære kinesiske dyret ditt er fra fødselsåret ditt, men du har også et dyr for din fødselsmåned, samt et dyr for din  bursdag og fødselstime.

Kinesiske dyrekretsdyr | De tolv kinesiske dyrene | Kompatibilitet | Hane

FØDSELSÅR
YTRE DYR | OUTR ANIMAL

Dyret for ditt fødselsår representerer ditt ytre jeg. Hvordan du generelt blir oppfattet og karakterisert. Mennesker født 2029, 2017, 2005, 1993, 1981, 1969, 1957 osv. er født i Hanens år.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | Hane, september, måned 8, Du

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR | INNER ANIMAL

Dyret i fødselsmåneden din representerer ditt indre  | Ditt indre dyr. Hvordan du oppfatter deg selv og ønsker å bli oppfattet av andre. Hvis du ble født i september, 8. måned (Du), 6.9 – 5.10, har du Hanen som ditt indre dyr.

Kinesisk dyr | Ukedager | Lørdag | Okse, hane, tiger

BURSDAG
EKTE DYR | TRUE ANIMAL

Dyret til bursdagen din er ditt sanne dyr. Du vil i økende grad ha egenskapene til dette dyret etter hvert som du blir eldre. Hvis du vil vite hvilken dag du ble født, kan du finne det her. Hanens ukedag er lørdag.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | Timer på dagen

FØDSELSTIME
HEMMELIG DYR | SECRET ANIMAL

Dyret i fødselstimen din representerer din hemmelige personlighet, personlighetstrekk som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være av både negativ og positiv karakter. Hvis du ble født i timene 17-19, har du Hanen som ditt hemmelige dyr.

Det betyr at det som motiverer deg mest er å være i sentrum. Å bli beundret, lagt merke til. Til tross for deres ønske om å sosialisere seg med omtrent alle og enhver, er ikke Roosters grunne. De spiller med åpne kort og respekterer de som gjør det samme. Hvis du noen ganger har ønsket å være den store orkesterdirigenten for alle rundt deg, og bli verdsatt for det, kan det være fordi din hemmelige identitet gjerne vil ha å være på banen

.

Kinesiske dyr | Hane

Kinesisk astrologi
Bli venn med det årlige dyret ditt!

Måten å raskt dra nytte av kinesisk astrologi er å huske at jo større grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapes i enhver situasjon – jo større grad av gunstig skjebne, lykke og velstand vil komme din vei.

Dette betyr at du er klar over posisjonen som potensielt vil bringe størst fremgang, lykke, velstand og flaks til ditt kinesiske dyr. Men fordi denne optimale posisjonen antas å være flyktig i naturen, kan den være vanskelig å forutsi, enn si bevisst og målrettet oppnå og opprettholde.

Din navigering mot den optimale posisjonen er dermed noe som ofte bør ha din oppmerksomhet. Kurset skal fortløpende justeres. Tankegangen om å hele tiden strebe mot den optimale tilstanden av harmoni er en livsstil.

For å bedømme hvilken handling som vil ta deg i retning av den optimale tilstanden av harmoni, får du hjelp fra de kinesiske dyrene.

Du kjenner ditt eget kinesiske dyr og husker de to dyrene du er mest i harmoni med, samt de to dyrene du er minst kompatibel med. Dette gjelder alle mennesker som krysser din vei – arbeidsrelatert, privat, sosial osv. Med visse typer kan du enkelt skape velstand, vennskap, respekt og gjensidig glede. Og så handler det om å være bevisst på og fremme tilstedeværelsen av disse menneskene i livet ditt.

Slik får du visdom, glede og hjelp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang, at du er assosiert med forskjellige dyretegn, glem kompliserte utregninger, glem alt du må slå opp for å huske!

Finn ditt kinesiske dyr og du er allerede godt i gang med å tiltrekke deg flaks, rikdom, kjærlighet, god helse, godt humør og generelt et langt lykkelig liv.

Gi det et forsøk!

Navigation Oversikt NavigationHitta djur NavigationPartner