Kinesisk astrologi | Dyretegn | Geita

Kinesisk astrologi

Geita
Kinesisk astrologi
Geita elsker kunst og natur og er flink til å kose seg. Geiter er kreative, kultiverte, har gode manerer, bryr seg om utseendet og fremstår som regel velstelte i en trygg klesstil. Hjertets renhet beskriver geitens milde natur – alltid beroligende og medfølgende. Geita elsker oppmerksomhet og anerkjennelse og blir raskt påvirket av harmonien i omgivelsene.

Geita er kjent for å være en godmodig sjel. Bortsett fra en tendens til ofte å gå galt, er Geita sjarmerende å være sammen med – omsorgsfull, sjenerøs og inspirerende. Dette kreative tegnet er generelt på sitt beste i deres egne tanker – som andre mer lineære tenkende tegn kan ha vanskelig for å tyde og følge. Geiter er utmerket i alle yrker der de kan uttrykke seg mentalt, uten for mange begrensninger.

Geiter er ikke utpreget systematiske og ikke spesielt materialistiske. De finner rikelig glede og rikdom i sin egen store indre verden. Forelsket er imidlertid geiten ofte en ekte ødemark og overøser sin elskede med mange og vakre gaver.

Forelsket trenger geiten å føle seg elsket og verdsatt. Ellers begynner de å lure på hva som kan være galt med dem selv eller forholdet. Geiter er veldig kunstneriske på denne måten og føler seg litt utrygge innerst inne. Hvis de ikke får nok anerkjennelse i forholdet, kan de søke inn i sitt eget indre – store – univers.

Geita kan vanligvis få mye ut av å lære å slappe av og la andre trekke lasset en gang i blant. Når de kommer til erkjennelsen av at venner, partner og familie fortsatt er der når de kommer tilbake fra sine indre eskapader, vil livet være ganske enkelt for Geita.

Din beste partner er Grisen!Kinesiska stjärntecken Gris
Kinesiska stjärntecken HundKinesiska stjärntecken Drage
Undgå Hunden og Dragen!

Navigation Översikt NavigationFinn Dyr NavigationPartner

Ditt kinesiske dyretegn | Geit

Dine kinesiske dyr
Du har fire!

Du har mer enn ett kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Det primære kinesiske dyret ditt er fra fødselsåret ditt, men du har også et dyr for din fødselsmåned, samt et dyr for din  bursdag og fødselstime.

Kinesiske dyrekretsdyr | De tolv kinesiske dyrene | Kompatibilitet | Geit

FØDSELSÅR
YTRE DYR | OUTER ANIMAL

Dyret for ditt fødselsår representerer ditt ytre jeg. Hvordan du generelt blir oppfattet og karakterisert. Folk født 2027, 2015, 2003, 1991, 1979, 1967, 1955 osv. er født i bukkens år.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | Geit, juli, måned 6, Wei

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR | INNER ANIMAL

Dyret i fødselsmåneden din representerer ditt indre  | Ditt indre dyr. Hvordan du oppfatter deg selv og ønsker å bli oppfattet av andre. Hvis du ble født i juli, den 6. måneden (Wei), 6.7 – 5.8, har du bukken som ditt indre dyr.

Kinesisk lykkedyr, ukedager, mandag | Geit

BURSDAG
EKTE DYR | TRUE ANIMAL

Dyret til bursdagen din er ditt sanne dyr. Du vil i økende grad ha egenskapene til dette dyret etter hvert som du blir eldre. Hvis du vil vite hvilken dag du ble født, kan du finne det her. Geitens ukedag er mandag.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | Timer på dagen

FØDSELSTIME
HEMMELIG DYR | SECRET ANIMAL

Dyret for fødselstimen din representererdin hemmelige personlighet, personlighetstrekk som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være av både negativ og positiv karakter. Hvis du ble født i timene 13-15, har du Bukken som ditt hemmelige dyr.

Det betyr at det som motiverer deg innerst inne er fantasien, indre eskapader hvor alt er tillatt og alt kan skje. Bukken er ikke utpreget systematisk og ikke spesielt materialistisk av natur. De finner rikelig glede og rikdom i sin egen store indre verden. Så hvis du har vært utsatt for sporadiske dagdrømmer og overstadig se på thrillere, kan det være fordi den hemmelige identiteten din gjerne vil ha å være på banen.

Kinesisk stjernegeit

Kinesisk astrologi
Bli venn med det årlige dyret ditt!

Måten å raskt dra nytte av kinesisk astrologi er å huske at jo større grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapes i enhver situasjon – jo større grad av gunstig skjebne, lykke og velstand vil komme din vei.

Dette betyr at du er klar over posisjonen som potensielt vil bringe størst fremgang, lykke, velstand og flaks til ditt kinesiske dyr. Men fordi denne optimale posisjonen antas å være flyktig i naturen, kan den være vanskelig å forutsi, enn si bevisst og målrettet oppnå og opprettholde.

Din navigering mot den optimale posisjonen er dermed noe som ofte bør ha din oppmerksomhet. Kurset skal fortløpende justeres. Tankegangen om å hele tiden strebe mot den optimale tilstanden av harmoni er en livsstil.

For å bedømme hvilken handling som vil ta deg i retning av den optimale tilstanden av harmoni, får du hjelp fra de kinesiske dyrene.

Du kjenner ditt eget kinesiske dyr og husker de to dyrene du er mest i harmoni med, samt de to dyrene du er minst kompatibel med. Dette gjelder alle mennesker som krysser din vei – arbeidsrelatert, privat, sosial osv. Med visse typer kan du enkelt skape velstand, vennskap, respekt og gjensidig glede. Og så handler det om å være bevisst på og fremme tilstedeværelsen av disse menneskene i livet ditt.

Slik får du visdom, glede og hjelp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang, at du er assosiert med forskjellige dyretegn, glem kompliserte utregninger, glem alt du må slå opp for å huske!

Finn ditt kinesiske dyr og du er allerede godt i gang med å tiltrekke deg flaks, rikdom, kjærlighet, god helse, godt humør og generelt et langt lykkelig liv.

Gi det et forsøk!

Navigation Oversikt NavigationHitta djur NavigationPartner