Kinesisk astrologi | Dyretegn | Hunden

Kinesisk astrologi

Hunden
Kinesisk astrologi
En person født i hundens år er lojal, rettferdig, edel, intuitiv og med et dyktig instinkt. Hunden har en omsorgsfull og beskyttende natur som alltid tilbyr et lyttende øre. Hundens ekstraordinære evne til innsikt og samarbeid gjør at den smart kan gjenkjenne og skille godt fra dårlig.

Stabilitet kombinert med en svakhet for lidelse gjør hunden til en pålitelig venn som ingen andre kan matche. Hunder har en sterk rettferdighetssans og er spesielt flinke til å finne logiske løsninger på utfordringer.

I Vesten er hunden menneskets beste venn, men i kinesisk astrologi er tegnet litt mer uforutsigbart. Hunder er lojale, trofaste og ærlige, men har en utfordring ved at de egentlig ikke stoler på andre. Dette er forankret i Hundens sterke oppfatning av hva som er rett og hva som er galt.

Hundens mantra ser ut til å være noe i retning av «lev rett, beskytt de små og svake og bekjemp urettferdighet i alle dens avskygninger, når og hvor enn den dukker opp». Dette sensitive tegnet gjør best å bli kjent med andre mennesker sakte og gradvis. Uten denne tilliten som grunnlag, kan hunden opptre dømmende og grovt.

Hunder kan ha problemer med å finne den rette partneren og er ofte så rastløse og overbekymrede i sine romantiske utstillinger at de stresser partneren. Den ideelle partneren for hunden vet hvordan den skal ta hundens milehøye standarder og bringe dem ned på jorden.

Det hunden selv bør jobbe med er å få kontroll over de mange irrasjonelle bekymringene han gjør om hvordan verden går. Hunden blir glad når den har mulighet til å konstruere et eller annet, slik at tingenes tilstand blir bedre. Hunder liker også å rydde opp i ting og gjøre ting pent og ryddig.

Din beste partner er Tigerenn!Kinesiska stjärntecken Tigeren
Kinesiska stjärntecken OksenKinesiska stjärntecken Geita
Undgå Oxen og Geita!

Navigation Översikt NavigationFinn Dyr NavigationPartner

Ditt kinesiske dyretegn | Hund

Dine kinesiske dyr
Du har fire!

Du har mer enn ett kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Det primære kinesiske dyret ditt er fra fødselsåret ditt, men du har også et dyr for din fødselsmåned, samt et dyr for din  bursdag og fødselstime.

Kinesiske dyrekretsdyr | De tolv kinesiske dyrene | Kompatibilitet | Hund

FØDSELSÅR
YTRE DYR | OUTER ANIMAL

Dyret for ditt fødselsår representerer ditt ytre jeg. Hvordan du generelt blir oppfattet og karakterisert. Folk født 2030, 2018, 2006, 1994, 1982, 1970, 1958 osv. er født i hundens år.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | hund, oktober, måned 9, Xu

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR | INNER ANIMAL

Dyret i fødselsmåneden din representerer ditt indre dyr. Hvordan du oppfatter deg selv og ønsker å bli oppfattet av andre. Hvis du ble født i oktober, den 9. måneden (Xu), 6.10 – 5.11, har du hunden som ditt indre dyr.

Kinesisk dyr | Ukedager | Fredag ​​| slangen, kaninen, hunden

BURSDAG
EKTE DYR | TRUE ANIMAL

Dyret til bursdagen din er ditt sanne dyr. Du vil i økende grad ha egenskapene til dette dyret etter hvert som du blir eldre. Hvis du vil vite hvilken dag du ble født, kan du finne det her. Hundens ukedag er fredag.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | Timer på dagen

FØDSELSTIME
HEMMELIG DYR | SECRET ANIMAL

Dyret for fødselstimen din representererdin hemmelige personlighet, personlighetstrekk som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være av både negativ og positiv karakter. Hvis du ble født i timene 19-21, har du Hunden som ditt hemmelige dyr.

Det betyr at der det ikke er berettiget, er man et mantra i «lev rett, beskytte de små og svake og bekjemp urettferdighet i all dens retning vederstyggeligheter, når og hvordan den ender opp». Så hvis du noen gang har ønsket å på egen hånd bekjempe urettferdighet i alle dens avskyeligheter, kan det være fordi din hemmelige identitet gjerne vil ha å være på banen

.

Kinesiske dyr | Hunden

Kinesisk astrologi
Bli venn med det årlige dyret ditt!

Måten å raskt dra nytte av kinesisk astrologi er å huske at jo større grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapes i enhver situasjon – jo større grad av gunstig skjebne, lykke og velstand vil komme din vei.

Dette betyr at du er klar over posisjonen som potensielt vil bringe størst fremgang, lykke, velstand og flaks til ditt kinesiske dyr. Men fordi denne optimale posisjonen antas å være flyktig i naturen, kan den være vanskelig å forutsi, enn si bevisst og målrettet oppnå og opprettholde.

Din navigering mot den optimale posisjonen er dermed noe som ofte bør ha din oppmerksomhet. Kurset skal fortløpende justeres. Tankegangen om å hele tiden strebe mot den optimale tilstanden av harmoni er en livsstil.

For å bedømme hvilken handling som vil ta deg i retning av den optimale tilstanden av harmoni, får du hjelp fra de kinesiske dyrene.

Du kjenner ditt eget kinesiske dyr og husker de to dyrene du er mest i harmoni med, samt de to dyrene du er minst kompatibel med. Dette gjelder alle mennesker som krysser din vei – arbeidsrelatert, privat, sosial osv. Med visse typer kan du enkelt skape velstand, vennskap, respekt og gjensidig glede. Og så handler det om å være bevisst på og fremme tilstedeværelsen av disse menneskene i livet ditt.

Slik får du visdom, glede og hjelp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang, at du er assosiert med forskjellige dyretegn, glem kompliserte utregninger, glem alt du må slå opp for å huske!

Finn ditt kinesiske dyr og du er allerede godt i gang med å tiltrekke deg flaks, rikdom, kjærlighet, god helse, godt humør og generelt et langt lykkelig liv.

Gi det et forsøk!

Navigation Oversikt NavigationHitta djur NavigationPartner