Kinesisk astrologi | Dyretegn | Hesten

Kinesisk astrologi

Hesten
Kinesisk astrologi
Hester er tydelige individer. De er veldig intelligente og vennlige. En person født i hestens år er viljesterk, selvstendig og handler selvstendig uavhengig av hva oppmerksomheten rettes mot. Siden hesten er hurtigtenkende og har en resolutt besluttsomhet, er den sterkest i fordomsfrie situasjoner og stemninger.

Hester er gode for pengesaker og energiske individer som raskt blir urolige og ofte blir sett på vei fra et prosjekt til et annet, sysselsetting. Hester liker å reise.

Hester har lett for å finne en partner. De har en rå sexappeal som tiltrekker seg alle de andre tegnene. Det er litt vanskeligere for dem å holde på partneren sin. Ettersom de har en indre lengsel etter selvstendighet, frihet og generelt en sovende lengsel, opplever de raskt kjærlighet som forpliktende.

Hesten har utmerkede evner i forførelsens kunst, er skarpt i streken og kan forføre et helt selskap med sin sjarm og retorikk. Hestens frie sinn gir den mange spennende opplevelser, men hvis den ikke lærer å knytte seg til langvarige relasjoner, yrker osv. vil rastløsheten etter hvert bli et mål i seg selv.

Gjennom hele livet ser det ut til at Hesten lider av en irrasjonell frykt for å bli avslørt som en svindel. Dette er hestens egne høye forventninger til seg selv, som kommer til uttrykk og ofte har svært lite med virkeligheten å gjøre.

Hester er virkelig respekterte, tilbakeholdne og ofte kjenner vennekretsen dem litt bedre enn de selv tror.

Din beste partner er Hunden!Kinesiska stjärntecken Hund
Kinesiska stjärntecken KaninKinesiska stjärntecken Hane
Undgå Kaninen og Hanen!

Navigation Översikt NavigationFinn Dyr NavigationPartner

Ditt kinesiske dyretegn | Hest

Dine kinesiske dyr
Du har fire!

Du har mer enn ett kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Det primære kinesiske dyret ditt er fra fødselsåret ditt, men du har også et dyr for fødselsmåneden, samt et dyr for bursdagen og din fødselstime.

Kinesiske dyrekretsdyr | De tolv kinesiske dyrene | Kompatibilitet | Hest

FØDSELSÅR
YTRE DYR | OUTER ANIMAL

Dyret for ditt fødselsår representerer ditt ytre jeg. Hvordan du generelt blir oppfattet og karakterisert. Folk født 2026, 2014, 2002, 1990, 1978, 1966, 1954 osv. er født i Hestens år.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | Hest, juni, måned 5, Wu

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR | INNER ANIMAL

Dyret i fødselsmåneden din representerer ditt indre dyr. Hvordan du oppfatter deg selv og ønsker å bli oppfattet av andre. Hvis du ble født i juni den 5. måneden (Wu), 6.6 – 5.7, har du hest som ditt indre dyr.

Kinesisk dyr | ukedager | onsdag | hest

BURSDAG
EKTE DYR | TRUE ANIMAL

Dyret til bursdagen din er ditt sanne dyr. Du vil i økende grad ha egenskapene til dette dyret etter hvert som du blir eldre. Hvis du vil vite hvilken dag du ble født, kan du finne det her. Hestens ukedag er onsdag.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | Timer på dagen

FØDSELSTIME
HEMMELIG DYR | SECRET ANIMAL

Dyret for fødselstimen din representererdin hemmelige personlighet, personlighetstrekk som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være av både negativ og positiv karakter. Hvis du ble født i timene 11-13, har du Hesten som ditt hemmelige dyr.

Dette betyr at det som motiverer deg innerst inne er uavhengighet og frihet. Hesten blir lett urolig og kjeder seg fort uten utfordringer og fornyelse. Så hvis du noen ganger føler et sovende lengsel, et ønske om å reise, å møte noe nytt, kan det være fordi din hemmelige identitet gjerne vil ha å være på banen.

Kinesiske dyr | Hesten

Kinesisk astrologi
Bli venn med det årlige dyret ditt!

Måten å raskt dra nytte av kinesisk astrologi er å huske at jo større grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapes i enhver situasjon – jo større grad av gunstig skjebne, lykke og velstand vil komme din vei.

Dette betyr at du er klar over posisjonen som potensielt vil bringe størst fremgang, lykke, velstand og flaks til ditt kinesiske dyr. Men fordi denne optimale posisjonen antas å være flyktig i naturen, kan den være vanskelig å forutsi, enn si bevisst og målrettet oppnå og opprettholde.

Din navigering mot den optimale posisjonen er dermed noe som ofte bør ha din oppmerksomhet. Kurset skal fortløpende justeres. Tankegangen om å hele tiden strebe mot den optimale tilstanden av harmoni er en livsstil.

For å bedømme hvilken handling som vil ta deg i retning av den optimale tilstanden av harmoni, får du hjelp fra de kinesiske dyrene.

Du kjenner ditt eget kinesiske dyr og husker de to dyrene du er mest i harmoni med, samt de to dyrene du er minst kompatibel med. Dette gjelder alle mennesker som krysser din vei – arbeidsrelatert, privat, sosial osv. Med visse typer kan du enkelt skape velstand, vennskap, respekt og gjensidig glede. Og så handler det om å være bevisst på og fremme tilstedeværelsen av disse menneskene i livet ditt.

Slik får du visdom, glede og hjelp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang, at du er assosiert med forskjellige dyretegn, glem kompliserte utregninger, glem alt du må slå opp for å huske!

Finn ditt kinesiske dyr og du er allerede godt i gang med å tiltrekke deg flaks, rikdom, kjærlighet, god helse, godt humør og generelt et langt lykkelig liv.

Gi det et forsøk!

Navigation Oversikt NavigationHitta djur NavigationPartner