Kinesisk astrologi | Dyretegn | Oksen

Kinesisk astrologi

Oksen
Kinesisk astrologi
En født leder. En person født under Oksens tegn inspirerer og øker støtten til miljøet sitt. De er konservative, metodiske og praktiske. Tilnærmingen deres er ofte en trinnvis tilnærming, og de mister aldri målet sitt av syne. Oksen tror på å gjøre ting riktig første gang. Oksen inneholder ferdighetene til å oppnå store prestasjoner.

Imidlertid kan de noen ganger være ganske krevende. Oksen er sterk og pålitelig. En person født i oksens år er flittig, hardtarbeidende, stabil og rolig. Til tross for oksens ukuelighet og respekt for skikk og tradisjon, er den unektelig et symbol på sunn fornuft og besluttsomhet.

Oksen danner sterke bånd med familie og venner, og selv om de ikke er de mest romantiske av dyrene, er Oksen hengivne, beskyttende og trofaste partnere. Oksen er alltid en god forsørger, som bryr seg om familiens velvære, og som uten å nøle vil ofre alt for å beskytte og hjelpe sine kjære. Oksen besitter stor verdighet og sterke moralske følelser.

Verden oppfatter noen ganger Oksen som en sta, pragmatisk “min-vei-eller-motorveien”. The Worlds syn er imidlertid ikke spesielt opptatt av Ox, som foretrekker å gjøre det de selv føler er riktig. Og oppfatter seg selv som innenfor sin rett til å gjøre det. Oksens utmerkede evner og styrke gjør at den noen ganger ikke ser ut til å trenge andre. Dette er imidlertid langt fra tilfelle. Oksen elsker å være sammen med andre, det tar bare litt tid før de inviterer andre inn.

Din beste partner er Slangen!Kinesiska stjärntecken Slangen
Kinesiske stjernetegn DragenKinesiska stjärntecken Hund
Undgå Dragen og Hunden!

Navigation Översikt NavigationFinn Dyr NavigationPartner

Ditt kinesiske dyretegn | Oksen

Dine kinesiske dyr
Du har fire!

Du har mer enn ett kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Det primære kinesiske dyret ditt er fra fødselsåret ditt, men du har også et dyr for fødselsmåneden, samt et dyr for bursdagen og fødselstime .

Kinesiske dyrekretsdyr | De tolv kinesiske dyrene | Kompatibilitet | Tyren

FØDSELSÅR
YTRE DYR | OUTER ANIMAL

Dyret for ditt fødselsår representerer ditt ytre jeg. Hvordan du generelt blir oppfattet og karakterisert. Mennesker født 2021, 2009, 1997, 1985, 1973, 1961, 1949 osv. er født i Tyrens år.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | Tyren, januar, måned 12, Chou

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR | INNER ANIMAL

Dyret i fødselsmåneden din representerer ditt indre dyr. Hvordan du oppfatter deg selv og ønsker å bli oppfattet av andre. Hvis du ble født i januar den 12. måneden (Chou), 6.1 – 3.2, har du Tyren som ditt indre dyr.

Kinesisk dyr | Ukedager | Lørdag | Okse, hane, tiger

BURSDAG
EKTE DYR | TRUE ANIMAL

Dyret for din bursdag er ditt sanne dyr. Du vil i økende grad ha egenskapene til dette dyret når du blir eldre. Hvis du vil vite hvilken dag du ble født, kan du finne det her. Tyrens ukedag er lørdag.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | Timer på dagen

FØDSELSTIME
HEMMELIG DYR | SECRET ANIMAL

Dyret for fødselstimen din representererdin hemmelige personlighet, personlighetstrekk som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være av både negativ og positiv karakter. Hvis du ble født i timene 1-3, har du Tyren som ditt hemmelige dyr.

Dette betyr at det som motiverer deg innerst inne er sunn fornuft og besluttsomhet. At ting utvikler seg sakte men jevnt. Tyren er spesielt preget av å være en dyp tenker og alltid bevisst på å nå sine mål. Så hvis du føler at ting noen ganger vingler for mye og mangler stø kurs, er det fordi din hemmelige identitet vil på banen.

Kinesiske dyr | Okse

Kinesisk astrologi
Bli venn med det årlige dyret ditt!

Måten å raskt dra nytte av kinesisk astrologi er å huske at jo større grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapes i enhver situasjon – jo større grad av gunstig skjebne, lykke og velstand vil komme din vei.

Dette betyr at du er klar over posisjonen som potensielt vil bringe størst fremgang, lykke, velstand og flaks til ditt kinesiske dyr. Men fordi denne optimale posisjonen antas å være flyktig i naturen, kan den være vanskelig å forutsi, enn si bevisst og målrettet oppnå og opprettholde.

Din navigering mot den optimale posisjonen er dermed noe som ofte bør ha din oppmerksomhet. Kurset skal fortløpende justeres. Tankegangen om å hele tiden strebe mot den optimale tilstanden av harmoni er en livsstil.

For å bedømme hvilken handling som vil ta deg i retning av den optimale tilstanden av harmoni, får du hjelp fra de kinesiske dyrene.

Du kjenner ditt eget kinesiske dyr og husker de to dyrene du er mest i harmoni med, samt de to dyrene du er minst kompatibel med. Dette gjelder alle mennesker som krysser din vei – arbeidsrelatert, privat, sosial osv. Med visse typer kan du enkelt skape velstand, vennskap, respekt og gjensidig glede. Og så handler det om å være bevisst på og fremme tilstedeværelsen av disse menneskene i livet ditt.

Slik får du visdom, glede og hjelp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang, at du er assosiert med forskjellige dyretegn, glem kompliserte utregninger, glem alt du må slå opp for å huske!

Finn ditt kinesiske dyr og du er allerede godt i gang med å tiltrekke deg flaks, rikdom, kjærlighet, god helse, godt humør og generelt et langt lykkelig liv.

Gi det et forsøk!

Navigation Oversikt NavigationHitta djur NavigationPartner