BaZi | Skjebnes fire søyler

BaZI
Four Pillars of Destiny
Four Pillars of Destiny

De fire søylene (Four Pillars of Destiny, BaZi) viser hvordan vektfordelingen av de fem elementene er for din person – noe som er veldig viktig. Når de fem elementene er i harmoni og balanse med hverandre, vil du ha flaks og velstand. Motsatt vil du oppleve motstand og vanskeligheter når de ikke er i balanse. Så det handler om å bringe elementene i balanse.

Du kan finne hvordan vektfordelingen av de fem elementene er for deg ved å tegne et BaZi-diagram. Basert på ditt fødselstidspunkt og -sted settes de fire kolonnene (år, måned, dag, time) opp og disse konverteres ved hjelp av den kinesiske kalenderen til en vektfordeling for de fem elementene.

FØDSELSTIDSPUNKT

År Måned

Dag Time Minut

Køn

Four Pillars of Destiny

Time      Dag      Måned      År

Eight charactersDit SkæbnetalBaZi
Og ditt heldige element

De fire søylene (The Four Pillars, The Eight Signs, The Four Pillars of Destiny, Ba Zi) handler i hovedsak om å få de fem elementene til å være i balanse med hverandre. Når de fem elementene er i harmoni, vil de gi deg velstand og flaks. Når de er i konflikt med hverandre, vil de skape problemer og ulykker.

Konstellasjonen av de fem elementene som du er assosiert med basert på ditt fødselstidspunkt vil enten harmonere eller være i konflikt med konstellasjonen av de fem elementene som din elsker, sjefen din eller svigermor, etc. ha!

Siden en vektfordeling av de fem elementene er knyttet til alle personer basert på deres fødselstidspunkt, kan du analysere hvordan din vektfordeling av de fem elementene er når den kombineres med andres vektfordeling.

Og siden tider også er forbundet med en vektfordeling av de fem elementene, kan du også analysere om et tidspunkt er gunstig eller ugunstig for deg.

Alle analysene følger samme prosedyre. Du ser på hvordan konstellasjonen din passer sammen med konstellasjonen av de fem elementene som er knyttet til det som analyseres – som for eksempel kan være en annen person eller tid.

Slik bruker du lykkeelementet ditt
Det heldige elementet ditt har den laveste poengsummen i tabellen «Åtte tegn». Så finn dette og da gjelder det at du styrker dette elementet i hjemmet ditt, ved fargene du kler deg med, ved kompassretningene du jobber i osv.

Kinesisk astrologi
DE FEM ELEMENTENE

 

BaZi
Og det kinesiske dyretegnet ditt

I tillegg til ditt heldige element, inneholder BaZi-diagrammet et bredt spekter av informasjon. Faktisk er det ganske grunnleggende å kjenne til BaZi-diagrammet ditt hvis du er interessert i østlig spiritualitet, inkludert for eksempel kinesisk astrologi og feng shui. På rad to i tabellen “Four pillars of Destiny” finner du dine fire kinesiske stjernetegn.

Slik bruker du det kinesiske dyretegnet
Du har mer enn et enkelt kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Det kinesiske primærdyret ditt er hentet fra fødselsåret ditt, men du har også et dyr for fødselsmåneden din, samt et dyr til bursdagen din og et dyr for fødselstimen.

Dyret for fødselsåret ditt representerer hvordan du generelt blir oppfattet og karakterisert. Dyret for fødselsmåneden din representerer hvordan du oppfatter deg selv og ønsker å bli oppfattet av andre. Dyret for bursdagen din representerer dine personlighetstrekk som du har. Dyret for din fødselstime representerer din hemmelige personlighet, som kan være både negativ og positiv.