Kinesisk astrologi | Dyretegn | Slangen

Kinesisk astrologi

Slangen
Kinesisk astrologi
Slangen er rik på visdom og sjarm. Slangen er romantisk og en dyp tenker som er sterkt styrt av intuisjon. En slange setter intuisjon og følelser over rasjonell tenkning og tror sterkt på sin egen intuisjon. Dette gjør Sanger spesielt egnet for enhver jobb hvor det er viktig å være i forkant av utviklingen og kunne måle tidens trender.

Slangen gjør ting i sitt eget tempo og kan plutselig forandre ham og gjøre noe helt annet. Andre liker å unngå slangen litt, da den anses å være litt mistenkelig og hemmelighetsfull. Dette spiller imidlertid ingen rolle for Slangen, da den – selv om den til tider er sosial – trives best i eget selskap.

En slange liker vanligvis bøker og kan trives bare å være i selskap med en bok en hel helg. Slangen setter pris på livets finere estetikk og utstråler en storslått ro i konfliktsituasjoner.

Slangens evne til stadig å fornye seg kjennetegner dens styrke for gjenfødelse og gjenopprettelse. En ukuelig og sterk viljestyrke gjør slangen i stand til å nå de overordnede målene, uten å miste synet eller glemme sakens kjerne. En person født i slangens år sies å ha mystiske krefter og stor innflytelse.

Slanger regnes som heldige i pengespørsmål og vil vanligvis ha mer enn nok til å leve livet fullt ut. Slanger er – om ikke gjerrige, så i hvert fall veldig forsiktige i pengesaker. I alle livssituasjoner liker slanger å analysere ting på avstand før de hopper inn i noe.

Innerst inne er slangen litt usikker og har derfor en tendens til å være sjalu og besittende. Til tross for det er slangen en uimotståelig og kjærlig partner.

Din beste partner er Hanen!Kinesiska stjärntecken Hane
Kinesiska stjärntecken ApenKinesiska stjärntecken Tigeren
Undgå Apen og Tigeren!

Navigation Översikt NavigationFinn Dyr NavigationPartner

Ditt kinesiske dyretegn | Slange

Dine kinesiske dyr
Du har fire!

Du har mer enn ett kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Det primære kinesiske dyret ditt er fra fødselsåret ditt, men du har også et dyr for fødselsmåned, samt et dyr for bursdag og fødselstime.

Kinesiske dyrekretsdyr | De tolv kinesiske dyrene | Kompatibilitet | Slange

FØDSELSÅR
YTRE DYR | OUTER ANIMAL

Dyret for ditt fødselsår representerer ditt ytre jeg. Hvordan du generelt blir oppfattet og karakterisert. Mennesker født 2025, 2013, 2001, 1989, 1977, 1965, 1953 osv. er født i Slangens år.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | Slange, mai, måned 4, Si

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR | INNER ANIMAL

Dyret i fødselsmåneden din representerer ditt indre dyr. Hvordan du oppfatter deg selv og ønsker å bli oppfattet av andre. Hvis du ble født i mai, den 4. måneden (Si), 6,5 – 5,6, har du slangen som ditt indre dyr.

Kinesisk dyr | Ukedager | Fredag ​​| slangen, kaninen, hunden

BURSDAG
EKTE DYR | TRUE ANIMAL

Dyret til bursdagen din er ditt sanne dyr. Du vil i økende grad ha egenskapene til dette dyret etter hvert som du blir eldre. Hvis du vil vite hvilken dag du ble født, kan du finne det her. Slangens ukedag er fredag.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | Timer på dagen

FØDSELSTIME
HEMMELIG DYR | SECRET ANIMAL

Dyret for fødselstimen din representererdin hemmelige personlighet, personlighetstrekk som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være av både negativ og positiv karakter. Hvis du ble født i timene 9-11, har du Slangen som ditt hemmelige dyr.

Dette betyr at det som motiverer deg innerst inne er å følge din intuisjon, din egen følelse av hvor ting går. Å være i forkant av utviklingen og kunne måle tidens trender. Så hvis du noen ganger føler behov for å legge all logikk til side og bare følge din egen intuisjon, kan det være fordi din hemmelige identitet gjerne vil ha å være på banen.

Kinesiske dyr | Slangen

Kinesisk astrologi
Bli venn med det årlige dyret ditt!

Måten å raskt dra nytte av kinesisk astrologi er å huske at jo større grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapes i enhver situasjon – jo større grad av gunstig skjebne, lykke og velstand vil komme din vei.

Dette betyr at du er klar over posisjonen som potensielt vil bringe størst fremgang, lykke, velstand og flaks til ditt kinesiske dyr. Men fordi denne optimale posisjonen antas å være flyktig i naturen, kan den være vanskelig å forutsi, enn si bevisst og målrettet oppnå og opprettholde.

Din navigering mot den optimale posisjonen er dermed noe som ofte bør ha din oppmerksomhet. Kurset skal fortløpende justeres. Tankegangen om å hele tiden strebe mot den optimale tilstanden av harmoni er en livsstil.

For å bedømme hvilken handling som vil ta deg i retning av den optimale tilstanden av harmoni, får du hjelp fra de kinesiske dyrene.

Du kjenner ditt eget kinesiske dyr og husker de to dyrene du er mest i harmoni med, samt de to dyrene du er minst kompatibel med. Dette gjelder alle mennesker som krysser din vei – arbeidsrelatert, privat, sosial osv. Med visse typer kan du enkelt skape velstand, vennskap, respekt og gjensidig glede. Og så handler det om å være bevisst på og fremme tilstedeværelsen av disse menneskene i livet ditt.

Slik får du visdom, glede og hjelp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang, at du er assosiert med forskjellige dyretegn, glem kompliserte utregninger, glem alt du må slå opp for å huske!

Finn ditt kinesiske dyr og du er allerede godt i gang med å tiltrekke deg flaks, rikdom, kjærlighet, god helse, godt humør og generelt et langt lykkelig liv.

Gi det et forsøk!

Navigation Oversikt NavigationHitta djur NavigationPartner