Kinesisk astrologi | Dyretegn | Kaninen

Kinesisk astrologi | Dyretegn | Kaninen

Kaninen
Kinesisk astrologi
Kaniner er mennesker som alle liker å være i selskap med – omsorgsfulle, støttende, oppmuntrende. De kan noen ganger virke litt for sentimentale og overfladiske. De holder seg unna diskusjoner, selv om det betyr å lukke øynene.

En kanin vil aldri bevisst skade et annet menneske. Selv om de ofte virker som rolige eksistenser, vil deres intelligens og intuisjon sikre dem en god oversikt og forståelse av alle livets situasjoner.

Kaniner er populære og har vanligvis en stor vennekrets. En kanin har gode manerer, en utsøkt klesstil, elsker moro og glede og har lett for å involvere andre i dette. Kaninen er utmerket til å vurdere en situasjon og kommer med en løsning, et svar, når tiden er inne. De er sensitive elskere og søker en partner som kan tilby trygghet i livet.

Med den rette partneren – en hvis egne høye prinsipper hindrer dem i å dra nytte av dette sensitive tegnet – vil kaninen være en utrolig kjærlig og beskyttende partner og familiemedlem. Kaninen står ofte i fare for å gi mer av seg selv til venner og familie enn godt er. Kaninen elsker å ha gjester i sitt eget hjem, som er smakfullt innredet.

Siden kaninen er veldig sensitiv, kan for mange konflikter føre til at kaninen trekker seg inn i seg selv og overlater løsningene til andre. Kaninen liker absolutt ikke konflikter.

For omverdenen kan det noen ganger se ut som om Kaninen sitter fast, noe som nesten alltid er forankret i Kaninens egen opplevelse av utilstrekkelighet og den resulterende manglende evnen til å frigjøre seg fra ugunstige situasjoner og omstendigheter.

Det er derfor også den viktigste lærdommen å lære for Kaninen at dette er godt nok i seg selv. Med sitt hyggelige vesen, kombinert med en noe opparbeidet selvtillit, vil Kaninen kunne oppnå store ting i livet.

Din beste partner er Geita!Kinesiska stjärntecken Geita
Kinesiska stjärntecken HestenKinesiska stjärntecken Rotta
Undgå Hesten og Rotta!

Navigation Översikt NavigationFinn Dyr NavigationPartner

Ditt kinesiske dyretegn | Kanin

Dine kinesiske dyr
Du har fire!

Du har mer enn ett kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Det primære kinesiske dyret ditt er fra fødselsåret ditt, men du har også et dyr for din fødselsmåned, samt et dyr for din  bursdag og din fødselstime.

Kinesiske dyrekretsdyr | De tolv kinesiske dyrene | Kompatibilitet | Kanin

FØDSELSÅR
YTRE DYR | OUTER ANIMAL

Dyret for ditt fødselsår representerer ditt ytre jeg. Hvordan du generelt blir oppfattet og karakterisert. Folk født 2023, 2011, 1999, 1987, 1975, 1963, 1951 osv. er født i kaninens år.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | Kanin, mars, måned 2, Mao

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR | INNER ANIMAL

Dyret i fødselsmåneden din representerer ditt indre dyr. Hvordan du oppfatter deg selv og ønsker å bli oppfattet av andre. Hvis du ble født i mars 2. måned (Mao), 6,3 – 5,4 har du kaninen som ditt indre dyr.

Kinesisk dyr | Ukedager | Fredag ​​| slangen, kaninen, hunden

BURSDAG
EKTE DYR | TRUE ANIMAL

Dyret for din bursdag er ditt sanne dyr. Du vil i økende grad ha egenskapene til dette dyret når du blir eldre. Hvis du vil vite hvilken dag du ble født, kan du finne det her. Harens ukedag er fredag.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | Timer på dagen

FØDSELSTIME
HEMMELIG DYR | SECRET ANIMAL

Dyret for fødselstimen din representererdin hemmelige personlighet, personlighetstrekk som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være av både negativ og positiv karakter. Hvis du ble født i timene 5-7, har du Haren som ditt hemmelige dyr.

Dette betyr at det som motiverer deg i bunnen er din konsensus om at alle har det bra og at dere er hyggelige mot dere selv og hverandre. Er du støttende, kjærlig og beskyttende. Så hvis du noen ganger har en overdreven trang til å glede eller bekymre deg for mye om andre, enten det er mennesker eller dyr, kan det være fordi din hemmelige identitet gjerne vil ha å være på banen.

Ditt kinesiske dyr | Kanin

Kinesisk astrologi
Bli venn med det årlige dyret ditt!

Måten å raskt dra nytte av kinesisk astrologi er å huske at jo større grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapes i enhver situasjon – jo større grad av gunstig skjebne, lykke og velstand vil komme din vei.

Dette betyr at du er klar over posisjonen som potensielt vil bringe størst fremgang, lykke, velstand og flaks til ditt kinesiske dyr. Men fordi denne optimale posisjonen antas å være flyktig i naturen, kan den være vanskelig å forutsi, enn si bevisst og målrettet oppnå og opprettholde.

Din navigering mot den optimale posisjonen er dermed noe som ofte bør ha din oppmerksomhet. Kurset skal fortløpende justeres. Tankegangen om å hele tiden strebe mot den optimale tilstanden av harmoni er en livsstil.

For å bedømme hvilken handling som vil ta deg i retning av den optimale tilstanden av harmoni, får du hjelp fra de kinesiske dyrene.

Du kjenner ditt eget kinesiske dyr og husker de to dyrene du er mest i harmoni med, samt de to dyrene du er minst kompatibel med. Dette gjelder alle mennesker som krysser din vei – arbeidsrelatert, privat, sosial osv. Med visse typer kan du enkelt skape velstand, vennskap, respekt og gjensidig glede. Og så handler det om å være bevisst på og fremme tilstedeværelsen av disse menneskene i livet ditt.

Slik får du visdom, glede og hjelp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang, at du er assosiert med forskjellige dyretegn, glem kompliserte utregninger, glem alt du må slå opp for å huske!

Finn ditt kinesiske dyr og du er allerede godt i gang med å tiltrekke deg flaks, rikdom, kjærlighet, god helse, godt humør og generelt et langt lykkelig liv.

Gi det et forsøk!

Navigation Oversikt NavigationHitta djur NavigationPartner