Kinesisk astrologi | Dyretegn | Apen

Kinesisk astrologi

Apen
Kinesisk astrologi
En person født i apenes år er intelligent, oppfinnsom og humoristisk. Apen er ambisiøs i spørsmål om penger, makt og suksess. Den er designet for innovasjon og løsning av vanskelige oppgaver og problemer. Som en overbevisende optimist, svært intelligent og samtidig praktisk, vil apen ikke kaste bort tid og ressurser på feilplasserte foretak.

Aper er født strateger og er godt ansett for sin kompetanse, allsidighet og karisma. Aper er sosiale og enkle å kommunisere med – aper elsker å snakke. De er gode samtalepartnere og kan bidra i de fleste diskusjoner, da de er raske til å lære nye ting og samtidig veldig reflekterte.

Aper kan ha de fleste jobber, men blir litt overflødige hvis de bare driver med rutinearbeid. Også i det sosiale livet ønsker apen å ha det gøy, være aktiv og bli stimulert.

Aper elsker å feste og kan ofte sees svinge fra en vennegruppe til en annen. Med sin energiske, festlige natur er de populære i sine kretser. Den store livsgleden som Apen har gjør at den kan være ustabil i forhold og dens begrensede selvkontroll kan føre den inn i problemer med uhemmet bruk av mat, alkohol, narkotika og annet misbruk.

Men når apen har kontroll over seg selv, vil hans store livsglede og eventyr gi ham spenning og interessante opplevelser.

Apens motto kan sies å være at «alt skal prøves minst én gang». For å ha et virkelig harmonisk og godt liv, må apekatter lære at verden ikke alltid kun fokuserer på dem, og de må lære – noen ganger – å sette andres behov i tråd med deres egne.

Din beste partner er Rotta!Kinesiska stjärntecken Rotta
Kinesiska stjärntecken GrisenKinesiska stjärntecken Slangen
Undgå Grisen og Slangen!

Navigation Översikt NavigationFinn Dyr NavigationPartner

Ditt kinesiske dyretegn | Ape

Dine kinesiske dyr
Du har fire!

Du har mer enn ett kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Det primære kinesiske dyret ditt er fra fødselsåret ditt, men du har også et dyr for din fødselsmåned, samt et dyr for din  bursdag og fødselstime.

Kinesiske dyrekretsdyr | De tolv kinesiske dyrene | Kompatibilitet | Ape

FØDSELSÅR
YTRE DYR | OUTER ANIMAL

Dyret for ditt fødselsår representerer ditt ytre jeg. Hvordan du generelt blir oppfattet og karakterisert. Mennesker født 2028, 2016, 2004, 1992, 1980, 1968, 1956 osv. er født i Apens år.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | Monkey, august, måned 7, Shen

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR | INNER ANIMAL

Dyret i fødselsmåneden din representerer ditt indre  | Ditt indre dyr. Hvordan du oppfatter deg selv og ønsker å bli oppfattet av andre. Hvis du ble født i august, den 7. måneden (Shen), 6.8 – 5.9, har du apen som ditt indre dyr.

Kinesisk dyr | ukedager | søndag |

BURSDAG
EKTE DYR | TRUE ANIMAL

Dyret til bursdagen din er ditt sanne dyr. Du vil i økende grad ha egenskapene til dette dyret etter hvert som du blir eldre. Hvis du vil vite hvilken dag du ble født, kan du finne det her. Apens ukedag er søndag.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | Timer på dagen

FØDSELSTIME
HEMMELIG DYR | SECRET ANIMAL

Dyret for fødselstimen din representererdin hemmelige personlighet, personlighetstrekk som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være av både negativ og positiv karakter. Hvis du ble født i timene 15-17, har du Apen som ditt hemmelige dyr.

Det betyr at det som motiverer deg dypt inne i deg er en stor livsglede, “alt må prøves minst en gang”. Apen har lyst på livet og bruker fritt på alt – mat, drikke, penger osv. Så hvis du noen ganger har et stort ønske om å bli stimulert og prøve fallskjermhopping eller strikkhopp, kan det være fordi din hemmelige identitet gjerne vil ha å være på banen.

Ditt kinesiske dyretegn | Monkey

Kinesisk astrologi
Bli venn med det årlige dyret ditt!

Måten å raskt dra nytte av kinesisk astrologi er å huske at jo større grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapes i enhver situasjon – jo større grad av gunstig skjebne, lykke og velstand vil komme din vei.

Dette betyr at du er klar over posisjonen som potensielt vil bringe størst fremgang, lykke, velstand og flaks til ditt kinesiske dyr. Men fordi denne optimale posisjonen antas å være flyktig i naturen, kan den være vanskelig å forutsi, enn si bevisst og målrettet oppnå og opprettholde.

Din navigering mot den optimale posisjonen er dermed noe som ofte bør ha din oppmerksomhet. Kurset skal fortløpende justeres. Tankegangen om å hele tiden strebe mot den optimale tilstanden av harmoni er en livsstil.

For å bedømme hvilken handling som vil ta deg i retning av den optimale tilstanden av harmoni, får du hjelp fra de kinesiske dyrene.

Du kjenner ditt eget kinesiske dyr og husker de to dyrene du er mest i harmoni med, samt de to dyrene du er minst kompatibel med. Dette gjelder alle mennesker som krysser din vei – arbeidsrelatert, privat, sosial osv. Med visse typer kan du enkelt skape velstand, vennskap, respekt og gjensidig glede. Og så handler det om å være bevisst på og fremme tilstedeværelsen av disse menneskene i livet ditt.

Slik får du visdom, glede og hjelp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang, at du er assosiert med forskjellige dyretegn, glem kompliserte utregninger, glem alt du må slå opp for å huske!

Finn ditt kinesiske dyr og du er allerede godt i gang med å tiltrekke deg flaks, rikdom, kjærlighet, god helse, godt humør og generelt et langt lykkelig liv.

Gi det et forsøk!

Navigation Oversikt NavigationHitta djur NavigationPartner