Kinesisk astrologi | Dyretegn | Grisen

Kinesisk astrologi

Grisen
Kinesisk astrologi
Griser er gode følgesvenner, intellektuelle med et sterkt behov for å sette seg vanskelige mål og gjennomføre dem. De er ærlige, tolerante og pålitelige. Forventer det samme fra andre, de er også litt naive, noe som noen ganger blir utnyttet. Uavhengig av dette bærer grisen sjelden nag. Griser er veldig humoristiske individer og ofte veldig morsomme.

Griser overser andres feil og mangler av hensyn til optimal sosial harmoni. Grisen er selve symbolet på ærlighet, rettferdighet, raushet og er ydmyk og ukomplisert. Grisens suksess i livet er preget av dets varme, ukuelige og oppriktige hjerte. Selv om Grisen er en sosial og sosial skapning, er det vanskelig å fornærme den og Grisen avviser lett uønsket kritikk.

I motsetning til det tradisjonelle vestlige synet på grisen, blir den i kinesisk astrologi oppfattet som sannsynligvis den varmeste og mest ærverdige av alle de tolv dyrene. Griser har utsøkt smak og oppførsel.

Faktisk har de så mye perfeksjonisme at de noen ganger blir oppfattet som snobber. Men det er en misforståelse. Griser har rett og slett en naturlig luksuriøs natur og sans for estetikk og kvalitet – innen interiør, mat, klær mm.

Grisen har velvilje og medfølelse mot alle og anser seg absolutt ikke som overlegen i noen henseender. Grisen bryr seg også mye om familiens og vennenes velvære og jobber hardt for å gjøre alle i livet lykkelige. Å hjelpe andre er i seg selv en glede for Grisen, som har det best når alle smiler.

Griser er svært intelligente vesener som liker å hele tiden utdanne seg og gjøre seg kjent med nye områder. Griser blir fantastiske partnere takket være deres hjerter av gull og kjærlighet til familien.

Din beste partner er Kaninn!Kinesiska stjärntecken Kanin, Kanin
Kinesiska stjärntecken TigerenKinesiska stjärntecken Apen
Undgå Tigeren og Apen!

Navigation Översikt NavigationFinn Dyr NavigationPartner

Ditt kinesiske dyretegn | Gris

Dine kinesiske dyr
Du har fire!

Du har mer enn ett kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Det primære kinesiske dyret ditt er fra fødselsåret ditt, men du har også et dyr for din fødselsmåned, samt et dyr for din bursdag og fødselstime.

Kinesiske dyrekretsdyr | De tolv kinesiske dyrene | Kompatibilitet | Gris

FØDSELSÅR
YTRE DYR | OUTER ANIMAL

Dyret for ditt fødselsår representerer ditt ytre jeg. Hvordan du generelt blir oppfattet og karakterisert. Folk født 2031, 2019, 2007, 1995, 1983, 1971, 1959 osv. er født i Grisens år.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | Gris, november, måned 10, Hai

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR | INNER ANIMAL

Dyret i fødselsmåneden din representerer ditt indre  | Ditt indre dyr. Hvordan du oppfatter deg selv og ønsker å bli oppfattet av andre. Hvis du ble født i november, den 10. måneden (Hai), 6.11 – 5.12, har du Grisen som ditt indre dyr.

Kinesisk dyr | Hverdager | Torsdag | Rotte, gris

BURSDAG
EKTE DYR | TRUE ANIMAL

Dyret til bursdagen din er ditt sanne dyr. Du vil i økende grad ha egenskapene til dette dyret etter hvert som du blir eldre. Hvis du vil vite hvilken dag du ble født, kan du finne det her. Grisens ukedag er torsdag.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | Timer på dagen

FØDSELSTIME
HEMMELIG DYR | SECRET ANIMAL

Dyret for fødselstimen din representererdin hemmelige personlighet, personlighetstrekk som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være av både negativ og positiv karakter. Hvis du ble født i timene 21-23, har du Grisen som ditt hemmelige dyr.

Dette betyr at det som motiverer deg innerst inne er en følelse av estetikk og kvalitet. Grisen har utsøkt smak og har så mye perfeksjonisme at de noen ganger blir oppfattet som snobber. Men det er en misforståelse. Griser har rett og slett en naturlig luksuriøs karakter og sans for estetikk og kvalitet – i innredning, mat, klær osv. Så hvis du noen ganger kan bli opprørt over dårlig smak og stil, kan det være fordi din hemmelige identitet gjerne vil ha å være på banen.

Kinesiske dyr | Gris

Kinesisk astrologi
Bli venn med det årlige dyret ditt!

Måten å raskt dra nytte av kinesisk astrologi er å huske at jo større grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapes i enhver situasjon – jo større grad av gunstig skjebne, lykke og velstand vil komme din vei.

Dette betyr at du er klar over posisjonen som potensielt vil bringe størst fremgang, lykke, velstand og flaks til ditt kinesiske dyr. Men fordi denne optimale posisjonen antas å være flyktig i naturen, kan den være vanskelig å forutsi, enn si bevisst og målrettet oppnå og opprettholde.

Din navigering mot den optimale posisjonen er dermed noe som ofte bør ha din oppmerksomhet. Kurset skal fortløpende justeres. Tankegangen om å hele tiden strebe mot den optimale tilstanden av harmoni er en livsstil.

For å bedømme hvilken handling som vil ta deg i retning av den optimale tilstanden av harmoni, får du hjelp fra de kinesiske dyrene.

Du kjenner ditt eget kinesiske dyr og husker de to dyrene du er mest i harmoni med, samt de to dyrene du er minst kompatibel med. Dette gjelder alle mennesker som krysser din vei – arbeidsrelatert, privat, sosial osv. Med visse typer kan du enkelt skape velstand, vennskap, respekt og gjensidig glede. Og så handler det om å være bevisst på og fremme tilstedeværelsen av disse menneskene i livet ditt.

Slik får du visdom, glede og hjelp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang, at du er assosiert med forskjellige dyretegn, glem kompliserte utregninger, glem alt du må slå opp for å huske!

Finn ditt kinesiske dyr og du er allerede godt i gang med å tiltrekke deg flaks, rikdom, kjærlighet, god helse, godt humør og generelt et langt lykkelig liv.

Gi det et forsøk!

Navigation Oversikt NavigationHitta djur NavigationPartner