Kinesisk astrologi | Dyretegn | Tiger

Kinesisk astrologi

Tiger
Kinesisk astrologi
Tiger er følsom, emosjonell og store elskere. De er ekstremt konkurransedyktige, spesielt når det gjelder å hedre eller beskytte de de elsker og bryr seg om. Tiger trenger uavhengighet, men elsker å dominere.

Tiger er selve symbolet på rastløshet, eventyr og trangen til å utfordre livet. Uavskrekket av konflikter tar tigeren imot enhver utfordring og fiende med urokkelig lyst og iver. Intensiv og utålmodig av natur streber tigeren alltid etter å gjøre sitt beste, uavhengig av oppgavens størrelse.

Overstrømmende, sjarmerende og overbevisende, tigeren kan overbevise selv den mest sta til å vurdere sin måte å gjøre ting på.

Tigers sterke følelse av verdighet, sammen med evnen og lysten til å møte utfordringer, gjør dem til gode – om enn vanskelige – ledere. Alltid rastløse og våkne, de er ikke redde for å gå etter det de vil. Tigre er ærlige og forventer at andre skal være ærlige mot dem, men de tar kritikk og misbilligelse av handlingene deres svært alvorlig. Tigre har naturlig autoritet, de er veldig sjarmerende og morsomme å være sammen med.

Tigre er ekstremt modige og kommer vanligvis seirende ut av en kamp, ​​enten det foregår i styrerommet eller soverommet. Forførelse er en kunst som tigeren mestrer til perfeksjon. Varm, stilig og med en rå undervurdert sexappeal som sterkt tiltrekker alle de andre tegnene. Tiger bruker denne forførelseskunsten ikke bare mot det motsatte kjønn.

En tiger vil kjempe til den bitre enden hvis det er en verdig sak og vil bruke alle midler på veien. Litt forsiktighet er bra når du har å gjøre med en tiger, siden de kan opptre uten forvarsel og oppleve følelsesmessige svingninger mer intenst enn de fleste.

Din beste partner er Hesten!Kinesiska stjärntecken Hesten
Kinesiska stjärntecken SlangenKinesiska stjärntecken Gris
Undgå Slangen og Grisen!

Navigation Översikt NavigationFinn Dyr NavigationPartner

Ditt kinesiske dyretegn | Tiger

Dine kinesiske dyr
Du har fire!

Du har mer enn ett kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Det primære kinesiske dyret ditt er fra fødselsåret ditt, men du har også et dyr for fødselsmåneden, samt et dyr for bursdagen og fødselstime .

Kinesiske dyrekretsdyr | De tolv kinesiske dyrene | Kompatibilitet | Den Tiger

FØDSELSÅR
YTRE DYR | OUTER ANIMAL

Dyret for ditt fødselsår representerer ditt ytre jeg. Hvordan du generelt blir oppfattet og karakterisert. Mennesker født 2022, 2010, 1998, 1986, 1974, 1962, 1950 osv. er født i Tigerens år.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | tiger, februar, måned 1, Yin

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR | INNER ANIMAL

Dyret i fødselsmåneden din representerer ditt indre dyr. Hvordan du oppfatter deg selv og ønsker å bli oppfattet av andre. Hvis du ble født i februar 1. måned (Yin), 4,2 – 5,3 har du tigeren som ditt indre dyr.

Kinesisk dyr | Ukedager | Lørdag | Okse, tiger, hane

BURSDAG
EKTE DYR | TRUE ANIMAL

Dyret for din bursdag er ditt sanne dyr. Du vil i økende grad ha egenskapene til dette dyret når du blir eldre. Hvis du vil vite hvilken dag du ble født, kan du finne det her. Tigerens dag er lørdag.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | Timer på dagen

FØDSELSTIME
HEMMELIG DYR | SECRET ANIMAL

Dyret for fødselstimen din representererdin hemmelige personlighet, personlighetstrekk som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være av både negativ og positiv karakter. Hvis du ble født i timer 3-5, har du tigeren som ditt hemmelige dyr.

Dette betyr at det som motiverer deg innerst inne er en følelse av eventyr og lysten til å utfordre livet. Tigeren er symbolet på rastløshet. Tigeren tar imot enhver utfordring og fiende med urokkelig lyst og iver. Så hvis du føler trang og lengter etter å bestige en fjelltopp, kan det være fordi din hemmelige identitet vil på banen.

Kinesiske dyr | Tiger

Kinesisk astrologi
Bli venn med det årlige dyret ditt!

Måten å raskt dra nytte av kinesisk astrologi er å huske at jo større grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapes i enhver situasjon – jo større grad av gunstig skjebne, lykke og velstand vil komme din vei.

Dette betyr at du er klar over posisjonen som potensielt vil bringe størst fremgang, lykke, velstand og flaks til ditt kinesiske dyr. Men fordi denne optimale posisjonen antas å være flyktig i naturen, kan den være vanskelig å forutsi, enn si bevisst og målrettet oppnå og opprettholde.

Din navigering mot den optimale posisjonen er dermed noe som ofte bør ha din oppmerksomhet. Kurset skal fortløpende justeres. Tankegangen om å hele tiden strebe mot den optimale tilstanden av harmoni er en livsstil.

For å bedømme hvilken handling som vil ta deg i retning av den optimale tilstanden av harmoni, får du hjelp fra de kinesiske dyrene.

Du kjenner ditt eget kinesiske dyr og husker de to dyrene du er mest i harmoni med, samt de to dyrene du er minst kompatibel med. Dette gjelder alle mennesker som krysser din vei – arbeidsrelatert, privat, sosial osv.

Med visse typer kan du enkelt skape velstand, vennskap, respekt og gjensidig glede. Og så handler det om å være bevisst på og fremme tilstedeværelsen av disse menneskene i livet ditt.

Slik får du visdom, glede og hjelp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang, at du er assosiert med forskjellige dyretegn, glem kompliserte utregninger, glem alt du må slå opp for å huske!

Finn ditt kinesiske dyr og du er allerede godt i gang med å tiltrekke deg flaks, rikdom, kjærlighet, god helse, godt humør og generelt et langt lykkelig liv.

Gi det et forsøk!

Navigation Oversikt NavigationHitta djur NavigationPartner