Kinesisk astrologi | Dyretegn | Rotta

Kinesisk astrologi

Rotta
Kinesisk astrologi
En person født i Rottens år er fantasifull, sjarmerende og en hengiven venn og familiemedlem som beskytter sine kjære og er like forsiktig med pengene sine. For Rotta betyr det mye å vite hvem som liker deg og hvem du kan stole på. Rotta behandler sine mest lojale venner med ekstra beskyttelse, sjenerøsitet, oppmerksomhet og smil.

Bak smilet ligger imidlertid en plan fra rottens side. En plan motivert av egeninteresse, ofte med penger. Penger problemer kan bli et problem hvis rotten ikke er klar over alle dens prioriteringer og ønsker.

Den medfødte sjarmen til rotten kan brukes veldig enkelt. Selv om den ofte er en pengesluker, kan rotta være veldig generøs mot “de i flokken”, spesielt venner og familiemedlemmer som har bevist sin lojalitet. Rotta er en lidenskapelig elsker med en dyp empati for kjærlighet og hengivenhet.

En person født i rottens år er utholdende, punktlig og detaljorientert. Selv om vanskelige situasjoner lett kan kaste rotta ut av kurs, mister den aldri fatningen. Rotta liker å delta på eksklusive sammenkomster, er utadvendt og klarer å oppdage muligheter og få dem til å lykkes.

Folk tar raskt stilling til Rotta. De enten elsker eller hater Rotta. Det er veldig verdifullt om rotta lærer å sette andres vei og godt over egne interesser – bare en gang i blant. Hvis Rotta utvikler sin personlighet så mye at det er rom for andre å leve med Rotta, ikke bare i dens skygge, men som en likeverdig partner, kan Rotta oppnå et veldig lykkelig liv.

Din beste partner er Dragen!Kinesiske stjernetegn Dragen
Kinesiska stjärntecken KaninKinesiska stjärntecken Hane
Undgå Kaninen og Hanen!

Navigation Översikt NavigationFinn Dyr NavigationPartner

Ditt kinesiske dyretegn | Rotte

Dine kinesiske dyr
Du har fire!

Du har mer enn et enkelt kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Det kinesiske primærdyret ditt er hentet fra fødselsåret ditt, men du har også et dyr for fødselsmåneden, samt et dyr for bursdagen og for fødselstimen.

Kinesisk dyr, stjernetegn | Årsdyr, ytre dyr | Ytre dyr | Råtten

FØDSELSÅR
YTRE DYR | OUTER ANIMAL

Dyret for ditt fødselsår representerer årets dyr | ditt ytre dyr | ditt ytre jeg. Hvordan du generelt blir oppfattet og karakterisert. Hvis du ble født i 2020, 2008, 1996, 1984, 1972, 1960, 1948, 1936, ble du født i rottens år.

Kinesisk dyr, stjernetegn | Årsdyr, indre dyr | Indre dyr | Råtten

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR I INNER ANIMAL

Dyret i fødselsmåneden din representerer ditt indre dyr. Slik du oppfatter deg selv og ønsker å bli oppfattet av andre. Hvis du ble født i desember, den 11. måneden (Zi), 6.12 – 5.1, har du rotten som ditt indre dyr.

Kinesiske heldige dyr, stjernetegn, ukedager | torsdag

BURSDAG
EKTE DYR | TRUE ANIMAL

Dyret til bursdagen din representerer din personlighet, personlighetstrekk som du har. Hvis du vil vite hvilken dag du ble født, finner du den her. Rottens ukedag er torsdag.

Kinesisk dyr, stjernetegn | Timer på døgnet, timer mellom dyr, avstandstid | Hemmelig dyr, Hemmelig dyr | Rotte

FØDSELSTID
HEMMELIG DYR | SECRET ANIMAL

Dyret for fødselstimen din representerer din hemmelige personlighet, personlighetstrekk som du besitter, men skjuler for omverdenen. Disse kan være av både negativ og positiv karakter. Hvis du ble født i timene 23-01, har du Rotten som ditt hemmelige dyr.

Dette betyr at det som motiverer deg innerst inne er penger. Du er en latent pengegraver, og hvis du fritt kunne uttrykke ditt ønske om penger, ville du badet i penger som Joakim Von And. Rotten kjennetegnes særlig ved å være handlingsorientert. Så hvis du føler at det går for sakte noen ganger, kan det være fordi din hemmelige identitet vil på banen.

Ditt kinesiske dyretegn | rotten

Kinesisk astrologi
Bli venn med det årlige dyret ditt!

Måten å raskt dra nytte av kinesisk astrologi er å huske at jo større grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapes i enhver situasjon – jo større grad av gunstig skjebne, lykke og velstand vil komme din vei.

Dette betyr at du er klar over posisjonen som potensielt vil bringe størst fremgang, lykke, velstand og flaks til ditt kinesiske dyr. Men fordi denne optimale posisjonen antas å være flyktig i naturen, kan den være vanskelig å forutsi, enn si bevisst og målrettet oppnå og opprettholde.

Din navigering mot den optimale posisjonen er dermed noe som ofte bør ha din oppmerksomhet. Kurset skal fortløpende justeres. Tankegangen om å hele tiden strebe mot den optimale tilstanden av harmoni er en livsstil.

For å bedømme hvilken handling som vil ta deg i retning av den optimale tilstanden av harmoni, får du hjelp fra de kinesiske dyrene.

Du kjenner ditt eget kinesiske dyr og husker de to dyrene du er mest i harmoni med, samt de to dyrene du er minst kompatibel med. Dette gjelder alle mennesker som krysser din vei – arbeidsrelatert, privat, sosial osv. Med visse typer kan du enkelt skape velstand, vennskap, respekt og gjensidig glede. Og så handler det om å være bevisst på og fremme tilstedeværelsen av disse menneskene i livet ditt.

Hvordan få visdom, glede og hjelp fra kinesisk astrologi. For det første, glem at du er assosiert med forskjellige dyretegn, glem tabelloppslag og kompliserte utregninger, glem alt du må slå opp for å huske!

Slik får du visdom, glede og hjelp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang, at du er assosiert med forskjellige dyretegn, glem kompliserte utregninger, glem alt du må slå opp for å huske!

Finn ditt kinesiske dyr og du er allerede godt i gang med å tiltrekke deg flaks, rikdom, kjærlighet, god helse, godt humør og generelt et langt lykkelig liv.

Gi det et forsøk!

Navigation Oversikt NavigationHitta djur NavigationPartner