Kinesisk astrologi | Dyretegn | Dragen

Kinesisk astrologi

Dragen
Kinesisk astrologi
Dragen er et av de sterkeste og heldigste dyrene. Dragen er givende, intelligent og vet nøyaktig hva den vil og er fast bestemt på å oppnå det. Drager har naturlig sjarmerende personligheter og har ofte mye karisma som lar dem påvirke sine jevnaldrende og ofte være sentrum for oppmerksomheten.

Drager er populære individer, selv om de noen ganger anses å være dumdristige og gode i kamp. Drager foretrekker krevende situasjoner fremfor hverdagsrutiner og er fullstendig klar over de ulike reglene som finnes, men er hyperbevisste om at de er laget for alle andre.

Drager sies å ha stor hell i kjærlighet. De lever, tenker og handler stort. Deres stolthet og selvforsyning kan hindre dem i å søke hjelp selv om de virkelig trenger det. Drager har egentlig nok i seg selv, men trives i forhold til andre som også har store armbevegelser.

Dragenes store egoer kan komme i veien for seg selv, men oftere enn ikke har disse “larger than life”-skapningene en evne til å sette i gang store prosjekter og holde troppene motiverte for dem.

Drager er født heldige og gjennom denne kvaliteten oppnår de ofte betydelige materielle fordeler. Penger er imidlertid ikke hovedmotivasjonen for dette tegn. Makt er det Dragons streber etter og det de føler de fortjener. En såret eller slått drage er et trist syn. Denne praktfulle skapningen nekter å ta nederlag med selv den minste verdighet.

Å komme i trøbbel med en drage er åpenbart ikke en god idé. Drager bør lære å balansere ønsket om å lykkes med respekt for livets små gleder og generelt være oppmerksom på å jobbe med deres toleranse og fleksibilitet.

Din beste partner er Apen!Kinesiska stjärntecken Apen
Kinesiska stjärntecken GeitaKinesiska stjärntecken Oksen
Undgå Geita og Oksen!

Navigation Översikt NavigationFinn Dyr NavigationPartner

Ditt kinesiske dyretegn | Drage

Dine kinesiske dyr
Du har fire!

Du har mer enn ett kinesisk dyr. Faktisk har du fire! Det primære kinesiske dyret ditt er fra fødselsåret ditt, men du har også et dyr for din fødselsmåned, samt et dyr for din  bursdag og fødselstime .

Kinesiske dyrekretsdyr | De tolv kinesiske dyrene | Kompatibilitet | Drage

FØDSELSÅR
YTRE DYR | OUTER ANIMAL

Dyret for ditt fødselsår representerer ditt ytre jeg. Hvordan du generelt blir oppfattet og karakterisert. Mennesker født 2024, 2012, 2000, 1988, 1976, 1964, 1952 osv. er født i Dragens år.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | Dragon, april, måned 3, Chen

FØDSELSMÅNED
INDRE DYR | INNER ANIMAL

Dyret i fødselsmåneden din representerer ditt indre dyr. Hvordan du oppfatter deg selv og ønsker å bli oppfattet av andre. Hvis du ble født i april den 3. måneden (Chen), 6,4 – 5,5, har du dragen som ditt indre dyr.

Kinesisk dyr | ukedager | tirsdag | Dragon

BURSDAG
EKTE DYR | TRUE ANIMAL

Dyret til bursdagen din er ditt sanne dyr. Du vil i økende grad ha egenskapene til dette dyret etter hvert som du blir eldre. Hvis du vil vite hvilken dag du ble født, kan du finne det her. Dragens ukedag er tirsdag.

Kinesisk dyrekrets | De tolv kinesiske dyrene | Timer på dagen

FØDSELSTIME
HEMMELIG DYR | SECRET ANIMAL

Dyret for fødselstimen din representererdin hemmelige personlighet, personlighetstrekk som du har, men skjuler for omverdenen. Disse kan være av både negativ og positiv karakter. Hvis du ble født i timene 7-9, har du Dragen som ditt hemmelige dyr.

Det betyr at det som motiverer deg innerst inne er de virkelig store prosjektene, de som krever store armbevegelser og hvor barrieren er ganske høy. Dragen er ofte en «larger than life»-skapning som lever, tenker og handler stort. Så hvis du noen ganger har store planer og har et stort ønske om å legge toleranse og fleksibilitet til side, kan det være fordi din hemmelige identitet gjerne vil ha å være på banen.

Kinesiske dyr | Dragon

Kinesisk astrologi
Bli venn med det årlige dyret ditt!

Måten å raskt dra nytte av kinesisk astrologi er å huske at jo større grad av harmoni, Yin-Yang som kan skapes i enhver situasjon – jo større grad av gunstig skjebne, lykke og velstand vil komme din vei.

Dette betyr at du er klar over posisjonen som potensielt vil bringe størst fremgang, lykke, velstand og flaks til ditt kinesiske dyr. Men fordi denne optimale posisjonen antas å være flyktig i naturen, kan den være vanskelig å forutsi, enn si bevisst og målrettet oppnå og opprettholde.

Din navigering mot den optimale posisjonen er dermed noe som ofte bør ha din oppmerksomhet. Kurset skal fortløpende justeres. Tankegangen om å hele tiden strebe mot den optimale tilstanden av harmoni er en livsstil.

For å bedømme hvilken handling som vil ta deg i retning av den optimale tilstanden av harmoni, får du hjelp fra de kinesiske dyrene.

Du kjenner ditt eget kinesiske dyr og husker de to dyrene du er mest i harmoni med, samt de to dyrene du er minst kompatibel med. Dette gjelder alle mennesker som krysser din vei – arbeidsrelatert, privat, sosial osv. Med visse typer kan du enkelt skape velstand, vennskap, respekt og gjensidig glede. Og så handler det om å være bevisst på og fremme tilstedeværelsen av disse menneskene i livet ditt.

Slik får du visdom, glede og hjelp fra kinesisk astrologi. Glem i første omgang, at du er assosiert med forskjellige dyretegn, glem kompliserte utregninger, glem alt du må slå opp for å huske!

Finn ditt kinesiske dyr og du er allerede godt i gang med å tiltrekke deg flaks, rikdom, kjærlighet, god helse, godt humør og generelt et langt lykkelig liv.

Gi det et forsøk!

Navigation Oversikt NavigationHitta djur NavigationPartner